Schumacher heeft er vertrouwen in

Gerard (RedFever007)
Aankomend weekend wordt op Hockenheim, de Grand Prix van Duitsland verreden. Voor Michael Schumacher een optimale kans om het gat tussen hem en Fernando Alonso te verkleinen.

Het huidige verschil tussen Schumacher en wereldkampioen Alonso, bedraagt zeventien punten. De afgelopen twee races werden door de Ferrari-coureur gewonnen. Eerst won Schumacher op Indianapolis, waarna hij datzelfde nog eens deed op Magny Cours. Schumacher verklaarde graag ook de derde Grand Prix op rij te winnen: ”We hebben nu twee races achter elkaar gewonnen en het zal geen verrassing zijn dat we daar nog een overwinning aan toe willen voegen. We willen het kampioenschap graag rood kleuren en Hockenheim moet daarin de volgende stap zijn”

Voor Schumacher is het rijden op Hockenheim een thuisrace waar hij met veel plezier op vooruit kijkt. “Omdat het een thuisrace is, ben ik extra gemotiveerd. Ik krijg in Hockenheim altijd enorm veel steun van onze fans. Als coureur geniet je ervan om onder dit soort omstandigheden te mogen rijden”, aldus de opgetogen Duitser.