Mogelijk geen Hockenheim in 2007

Dennis (dennistd)
Het is al langer bekend dat er vanaf 2007 waarschijnlijk nog maar een GP in Duitsland zal worden verreden. Het Duitse persbureau DPA meldt nu dat de besturen van de Nürburgring en Hockenheim het eens zijn geworden over het afwisselend organiseren van de Duitse GP. Het idee zal komend weekend met Bernie Ecclestone worden besproken. In 2007 zou er dan niet worden in gereden in Hockenheim, maar in de Eifel.

Hartmut Tesseraux van de Hockenheimring zei: "We gaan ervan uit dat hier in 2007 geen F1-race verreden wordt. We zijn nog aan het onderhandelen en ook tijdens het raceweekend zullen er nog gesprekken met Ecclestone worden gevoerd. We zijn het er in principe over eens dat we de GP afwisselend gaan organiseren."

Het contract met de Hockenheimring eindigt in 2008, het contract met de Nürburgring loopt een jaar later af. Het afwisselend organiseren van de Duitse GP, achten beide circuits een redelijke oplossing. Komend weekend wordt de GP van Duitsland voor de dertigste keer in Hockenheim verreden.