Manchester United weigert bod op VanTheMan

Olga (Nuongirl)
De overgang van Ruud van Nistelrooy naar Real Madrid, die zo goed als rond leek te zijn, staat plotseling toch op losse schroeven.

De huidige club van de Nederlander, Manchester United, heeft een bod van de Spaanse topclub naast zich neer gelegd. "Ruud blijft speler van Manchester United", aldus manager Alex Ferguson.

Ferguson zei dit na een oefenduel van de Mancunians in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad. "Er is geen akkoord met Manchester United over de verkoop van Van Nistelrooy. We hebben het aanbod van Real geweigerd, Ruud blijft speler van Manchester United".

Real Madrid zal de komende dagen moeten bepalen of ze het bod op VantheMan zal gaan verhogen. Volgens Spaanse media had de 'Koninklijke' zo'n 14 miljoen euro over voor de Nederlandse spits, die zelf weg wil bij de Engelse club.

Onlangs zei Ferguson nog dat hij Van Nistelrooy op gelijke hoogte met de Oekraïense aanvaller Shevchenko zet en dat hij dus ook evenveel waard is. Deze zomer verhuisde Shevchenko voor 40 miljoen euro van AC Milan naar Chelsea.