Ferguson hoopt op spelers Juventus

Olga (Nuongirl)
Alex Ferguson, manager van Manchester United, heeft gezegd dat hij zeer geïnteresseerd is in enkele spelers van Juventus.

Ferguson hoopt dat de Engelse voetbalclub kan profiteren van de verwachte leegloop bij de Oude Dame. Dit als gevolg van de terugzetting naar de Serie B vanwege de grote Italiaanse fraudezaak. "We hebben gewacht tot we wisten wat de situatie van Juventus zou zijn. Nu kunnen we praten en wellicht een bod doen."

Volgens Ferguson zijn Gianluigi Buffon, Gianluca Zambrotta, Fabio Cannavaro, Lilian Thuram, Émerson and Patrick Vieira de meest interessante spelers. "Op die jongens zal iedereen zich focussen. Als ze naar het buitenland gaan, zit er voor sommigen zelfs een transfervrij vertrek in."

Aan geld heeft Ferguson echter geen gebrek. Bovendien hoopt de Schot met het vrijwel zekere vertrek van Ruud van Nistelrooy een behoorlijk bedrag binnen te halen. "Er is interesse in hem, maar tot op heden heeft niemand voldaan aan de vraagprijs. En ik garandeer je dat we Ruud niet zomaar weggeven," aldus Ferguson tegenover de BBC.