Fabregas wil niet naar Real Madrid

Olga (Nuongirl)
Cesc Fabregas heeft gezegd dat hij geen zin heeft in een overstap naar Real Madrid. Wat de Spaanse middenvelder betreft blijft hij gewoon bij zijn huidige club Arsenal.

"Ik ben voor honderd procent een Arsenal-speler en voel mij bijzonder thuis in Londen", aldus Fabregas zondag in de Spaanse sportkrant El Mundo Deportivo.

Na het aantreden van Ramon Calderon als nieuwe voorzitter van de de Koninklijke, wordt Fabregas met Real in verband gebracht. Calderon verklaarde na het aantreden van de nieuwe hoofdcoach Fabio Capello een bod te gaan uitbrengen op de 19-jarige Spaanse international. Fabregas heeft echter gezegd dat hij tijdens de eerste training, op 24 juli, gewoon bij Arsenal van de partij is.

Fabregas sluit echter niet uit dat hij in de toekomst in Spanje zal spelen. In 2003 stapte hij, toen als jeugdspeler, over van FC Barcelona naar Arsenal. "Ik ben op mijn zestiende naar Engeland gegaan en heb nooit de kans gehad in de Primera División te spelen. Maar op het moment heb ik het heel goed naar de zin in Engeland."