Topclubs tonen interesse in Riquelme

JJdJ1984
Riquelme die vrijdag nog door Duitsland naar huis gestuurd werd met zijn land Argentinie, staat serieus in de belangstelling van Europese topclubs. De Argentijn die afgelopen seizoen uitstekend gepresteerd heeft bij zijn club Villareal wordt in verband gebracht met Manchester United.

Tegenover een radiostation vertelde de ex-Barcelona speler dat Manchester in onderhandeling is met Villareal om een transfer te bespreken van de baltechnicus. " Ik ben me absoluut bewust van alle mogelijke belangstelling die clubs in mij hebben, echter ik ben in Spanje en wordt hier op handen en voeten gedragen, het is voor mij dus geen hoofdzaak om hier weg te moeten, echter als de club besluit mij te verkopen zal ik alles op een rijtje zetten en een keuze nemen die voor mij het beste lijkt."

Ook Internazionale heeft belangstelling in de Argentijn. " Internazionale is een prachtige club en nu Veron weg is zal er zeker een plek vrijkomen op het middenveld." Bij Inter zou Riquelme mogelijk het hart van het middenveld kunnen gaan vormen met zijn landgenoot Cambiasso.