[Upd] Over de FOK!Tourmanager

Olga (Nuongirl)
Vanwege de schorsing van Jan Ullrich voor de Tour de France is er één toprenner minder in de FOK!Tourmanager. Lorenzo Bernucci en Stephan Schreck zijn nu beschikbaar voor de manager.

De sportcrew heeft ook besloten geen vervangende toprenner voor Ullrich te selecteren.

Zodra er meer nieuws is lezen jullie dat op FOK!sport. Ook over eventuele vervangingen.

Update 10:43 uur
De sportcrew heeft besloten om de wisselperiode voor aanvang van de Tour te verlengen naar zaterdag 12:00 uur

Update 11:14 uur
De ASO, de organiserende instantie, heeft het besluit van sporttribunaal CAS naast zich neergelegd en Astana-Würth een startverbod opgelegd. Hierdoor is opnieuw een toprenner van onze Tourmanager geschrapt, namelijk Alexander Vinokourov. Ook hij wordt niet vervangen.

Update 12:28 uur

En vanwege de schorsing van Francisco Manchebo en Ivan Basso zijn er weer twee renners weg. Het is nog onbekend of we nieuwe toprenners zullen toevoegen. Dit hangt af van de verdere ontwikkelingen vandaag.

Update 16:55 uur

Naar aanleiding van de persconferentie eerder vandaag zijn er opnieuw wijzigingen in het rennersbestand doorgevoerd. De renners die van deelname zijn uitgesloten, zowel de negen die genoemd zijn, als eerder opgeroepen vervangers voor T-Mobile, zijn doorgestreept. Om technische redenen zijn deze renners nog steeds beschikbaar, maar zo dus te herkennen als renners die geen punten zullen opleveren.

Update 20:37 uur

Naar aanleiding van het nieuws dat het team van Astana-Würth zich heeft teruggetrokken hebben wij weer wat wijzigingen doorgevoerd. Alle wielrenners van Astana-Würth zijn doorgestreept. Om technische redenen zijn deze renners nog steeds beschikbaar, maar zo dus te herkennen als renners die geen punten zullen opleveren.

Ga hier naar de Tourmanager.