Fry: "Geen crisis bij Honda"

Olga (Nuongirl)
Nick Fry, de teambaas van Honda Racing F1, heeft gezegd dat er geen crisis heerst binnen het team. Afgelopen weekend eindigde Rubens Barrichello als tiende op Silverstone, teamgenoot Jenson Button, die zich slechts als negentiende kwalificeerde, viel na negen ronden uit.

"Het moraal van het team en de coureurs én de steun die we van de fans krijgen wijzen juist op het tegenovergestelde van een crisis." Fry neemt het ook op voor Button, de Brit kwam zwaar onder vuur te iggen na zijn slechte kwalificatie. "Jenson heeft zich opvallend goed gedragen. Na de aanvankelijke teleurstelling was hij weer enorm positief. Jenson weet dat het geen zin heeft om je in een hoekje te verstoppen, maar dat je er iets aan moet doen om het te verbeteren."

Volgens Fry verdient Button alle steun. "We moeten hem helpen deze problemen te overwinnen. Ik denk dat hij de zaken per dag moet bekijken en alle moeilijkheden uit zijn hoofd moet zetten. Het heeft op dit moment geen zin om naar het grotere geheel te kijken. Hij moet zichzelf realistische doelen stellen om hieruit te komen. Het team heeft alle vertrouwen in beide rijders."