Frank Lampard naar Barcelona?

Gerard (RedFever007)
Volgens de Engelse pers is Barcelona bereid om 20.7 miljoen euro neer te tellen voor Frank Lampard. Door de komst van Michael Ballack bij Chelsea zou het volgens Barcelona tijd zijn voor Lampard om te vertrekken. Dit ondanks de belofte van Chelsea coach Mourinho, dat Ballack en Lampard samen het toekomstige middenveld zullen gaan vormen.

Barcelona coach Frank Rijkaard staat bekend als een groot bewonderaar van de 27-jarige middenvelder en zou inmiddels met de preses van de Catalaanse club, Joan Laporte, gesproken hebben. De huidige houder van de Champions League is niet alleen bereid om de vereiste ¤22.7 miljoen over te maken, ook Deco zou meeverhuizen naar Engeland.

Na de Champions League winst van de Catalaanse ploeg, heeft Lampard openlijk in de Spaanse pers aangegeven Barça enorm te bewonderen. Ook zijn Lampard en zijn vrouw Elen gezien in een exclusieve woonwijk, net buiten Barcelona. “Het zou een droom zijn om voor Barcelona te spelen. Chelsea heeft mij echter een nieuw contract aangeboden, ze hebben dus wel vertrouwen in mij”, aldus Lampard.