Villeneuve kijkt uit naar Silverstone

Joris (RenikNL)
Afgelopen maandag gaf Jacques Villeneuve nog het ja-woord aan zijn vriendin, dinsdag was de BMWSauber-coureur alweer aan het testen op het circuit van Barcelona ter voorbereiding op de Grand Prix van Engeland.

Villeneuve vind Silverstone een leuk circuit om op te racen en denkt dan ook dat hij in Engeland een goed resultaat kan behalen. De Canadees wist de Grand Prix van Engeland al twee keer op zijn naam te schrijven.

Villeneuve: "Sinds Monaco heb ik het erg druk gehad. Niet alleen heb ik twee dagen getest, ik heb ook nog tijd gevonden om te trouwen! We zijn maandag getrouwd in het bijzijn van onze naaste familie en vrienden. We hebben veel mooie reacties gekregen. Nu moet ik me echter weer concentreren op de volgende race. Ik heb in het verleden twee keer de Britse Grand Prix gewonnen, dus ik kijk erg uit naar deze race."

"Het gaat de laatste tijd beter in de race dan in de kwalificatie. Ik vind Silverstone een leuk circuit om op te racen, maar de kwalificatie daar bevalt me altijd minder goed. Misschien ligt dat aan de manier waarop we de auto afstellen. We waren tijdens de test in Silverstone niet extreem competitief. Toch heb ik zin in deze race, want het circuit heeft een paar leuke bochten. De eerste bocht kan nog interessant worden, want die kunnen we dit jaar vol gas nemen", aldus de Canadees.