Ghosn: "Budget niet belangrijk"

Olga (Nuongirl)
De president van Renault, Carlos Ghosn, staat bekend als iemand die op de centen let. Het team van Renault zou al niet een van de grootste budgetten in de paddock hebben, maar Ghosn heeft gezegd dat hij de prestaties van het team veel belangrijker vindt dan het budget.

"Het budget van het team komt niet op de eerste plaats. We zeggen Flavio dat het neerzetten van goede prestaties onze prioriteit heeft. We willen meedoen op het hoogste niveau en winnen. De meest getalenteerde mensen gebruiken vaak kleinere budgetten om betere resultaten mee te boeken. Ik zou me pas enorm schamen als ik het grootste budget had, maar geen goede resultaten," aldus Ghosn.

"We zullen het team van de nodige financiële middelen blijven voorzien. We bepalen niet een vast budget om daarna te kijken wat we daarmee kunnen bereiken. We bekijken het andersom: ons team is aan het winnen en levert goed werk, dan zullen wij ze de middelen geven om dat te kunnen blijven doen. Ik ben erg trots op het feit dat we de beste resultaten boeken met een van de kleinste budgetten."