Red Bull steekt draak met geruchten

Tiede-Jan (TJDoornbos)
Red Bull Racing liet in de gebruikelijk mail aan de pers weten welke coureurs dit seizoen zullen racen. David Coulthard zal elke race rijden maar krijgt steeds een andere teamgenoot. Vol trots werden de namen van diverse groten der aarde als coureur genoemd.

In Monaco zal Prins Albert in wagen nummer vijftien zitten. Ex-wereldkampioen Damon Hill racet op Silverstone en in de Noord- Amerikaanse races zien we twee zangers. In Canada mag Bryan Adams zijn kunsten vertonen en op Indianapolis zal The Doors zanger Jim Morrison (overleden in 1971) de kleuren van Red Bull verdedigen. Voor de rocklegende is gekozen om the doors closed te houden.

Tijdens de Grand Prix van Frankrijk rijdt generaal De Gaulle. Op Hockenheim komen we Kai Ebel tegen. Christian Klien keert op de Hungaroring terug in de wagen, speciaal omdat het dichtbij zijn eigen Oostenrijk is. Iedereen die op tijd over de Bosporus is mag in Turkije racen. Renault-manager Flavio Briatore mag in zijn Italië in de wagen van de concurrent rijden. Ene Wong zal racen in Shanghai, welke Wong is vooralsnog niet bekend. En op Suzuka komen we Eugene Ide tegen mits de FIA hem gewoon een licentie toekent. Voor de race op Interlagos is nog geen coureur aangewezen.

De persafdeling van Red Bull heeft aangetoond over een dosis humor te beschikken na alle ophef rond Doornbos en Klien.