Van Nistelrooy niet bij selectie Manchester United

Olga (Nuongirl)
Ruud van Nistelrooy zit niet bij de selectie voor het competitiewedstrijd tegen Charlton Athletic. Drie uur voor aanvang van de wedstrijd reed de aanvaller van Manchester United van het terrein af van Old Trafford en stond om 16.00 uur dus niet op het veld, maar thuis.

Een woordvoerder van de club bevestigde dat Van Nistelrooy vanmiddag niet meespeelt. "Ik kan bevestigen dat Ruud van Nistelrooy naar huis is gegaan. De club doet geen verdere uitspraken omdat we ons eerst concentreren op de wedstrijd van vanmiddag". aldus de woordvoerder.

Het 'vertrek' van Van Nistelrooy is al het zoveelste akkefietje tussen de speler en de club. De aanvaller was topscorer van het Premiership op het moment dat manager Ferguson 'Van the Man' op de bank plaats liet nemen en de voorkeur gaf aan Saha. Sinds de blessure van Wayne Rooney mocht de Nederlander weer in de basis starten. Ondanks de nieuwe basisplaats is het conflict dus toch weer verder opgelopen.

Vanmiddag meldden we dat PSV interesse heeft om de aanvaller terug te halen naar Eindhoven. Bij United heeft Van Nistelrooy nog een contract tot 2007.