Win de officiële WK-bal!

Wouter (ziggyziggyziggy)
Het WK-voetbal komt eraan!
FOK! staat de komende weken in het teken van de Xbox 360 en het WK-voetbal. Dit toernooi der toernooien begint over iets meer dan een maand in Duitsland en om iedereen warm te maken organiseert Microsoft het Xbox Cup-toernooi! Door met de game 2006 FIFA World Cup online te spelen via Xbox Live en bovenaan te eindigen in de scoreboards, win je twee tickets voor een kwartfinalewedstrijd in de echte World Cup, een limited edition Xbox 360, vijf EA Sports-games en voor ¤300 aan Adidas-uitrusting. Maar dat is niet de enige manier! Je kunt hetzelfde prijzenpakket winnen als je je als fan kwalificeert voor de Xbox Cup en wanneer je je via speciale Xbox 360-kiosken kwalificeert. Benieuwd hoe je hieraan mee kunt doen? Neem dan een kijkje op xboxcup.com!


De exclusieve WK-wedstrijdbal in Xbox 360-style

Win een officiële WK-wedstrijdbal in Xbox 360-style!
Natuurlijk geven we op FOK! weer prijzen weg. In samenwerking met Microsoft, Adidas en Teamgeist™ geven we de officiële WK-wedstrijdbal weg in speciale Xbox-style! Wat je ervoor moet doen is simpel: ga naar FOK!sport en vind uit wat met welke kleur bal de finale van het WK-voetbal gespeeld gaat worden. Mail je antwoord naar gamesprijsvraag@fok.nl en de winnaar wint de exclusieve wedstrijdbal! Je kunt meedoen tot en met 24 mei, 24:00 uur.

FOK! staat de komende tijd in het teken van het WK voetbal en geeft diverse WK-gerelateerde prijzen weg. Klik hier als je kans wilt maken op een limited edition Xbox 360!