Albers teleurgesteld na kwalificatie

Olga (Nuongirl)
Na afloop van de kwalificaties op Imola was Christijan Albers teleurgesteld. Tot de kwalificatie kende de Nederlander een zeer voorspoedig weekend, vrijdag was de afstand naar andere teams zeer klein, en wist hij veel teams achter zich te houden. In de kwalificatie was het echter een ander verhaal.

Albers kampte met technische problemen in zijn M16, hierdoor is het resultaat volgens de coureur "zeer teleurstellend". "Ik ben zeer teleurgesteld met het behaalde resultaat in de kwalificatie. Ik weet dat ik zoveel sneller had kunnen zijn. Het is altijd frustrerend om technische problemen te krijgen, echter gebeurt dat soms nou eenmaal. We moeten ons nu gaan focussen op wat belangrijk is, en dat is de race van morgen. Hopelijk kunnen we het probleem, welke deze ook mag zijn, oplossen en kunnen we presteren op het niveau dat we hebben."

Ook Albers' teamgenoot bij Midland F1, Tiago Monteiro, is teleurgesteld over zijn dag. Ook al kende hij geen problemen met zijn wagen, het ging niet zoals de Portugees gehoopt had. "Tot nu toe kennen we zeker weten nog geen goed weekend. Met uitzondering van de kwalificatie konden we ons telkens verbeteren op de baan, en konden we het gat naar de andere wagens dichten. Het is een teleurstellende dag geweest, we hadden namelijk het bandenprobleem van gisteren opgelost en we hoopten vandaag op een doorbraak. Ik ben er echter van overtuigd dat we morgen goed uit de startblokken zullen gaan, we moeten een sterke race rijden. Het team heeft het gehele weekend zeer goed werk geleverd en ik hoop dat Christijan en ik morgen het resultaat thuis kunnen brengen waar ze recht op hebben."