Westerhof : "Binnen een week is alles rond"

Olga (Nuongirl)
Van de week berichtten we het al, maar het is nu zo goed als zeker: Jan Wouters keert terug in de technische staf van PSV. De oud-international gaat als eerste assistent van de nieuwe hoofdcoach aan de slag. De voormalige middenvelder van de Eindhovense club is bezig aan zijn laatste maanden Glasgow Rangers, waar hij eveneens als assistent-coach werkzaam was.

PSV-voorzitter Rob Westerhof wilde zaterdag de rentree van Wouters nog niet officieel bevestigen. "Er is nog geen contract, er is nog niets afgerond. Maar we zijn inderdaad in gesprek met elkaar. Jan is een belangrijke kandidaat, ja. Met de tweede assistent-coach die we willen aantrekken, zijn nog geen gesprekken gevoerd."

Westerhof zei dat Wouters pas officieel zal worden aangesteld als de nieuwe hoofdcoach is vastgelegd. Hij ontkende dat Dick Advocaat, die als bondscoach van Zuid-Korea aan het komende wereldkampioenschap voetbal in Duitsland deelneemt, terug zal keren als hoofdcoach in Eindhoven.

Verder zei Westerhof dat de geheel nieuwe technische staf (hoofdcoach plus twee assistent-trainers) binnen een week bekend zal zijn "Eind april moet alles definitief zijn. Laten we dat hopen."