Aborah:"Blind ziet me niet zitten"

Jeroen (brabander1976)
In een interview dat Stanley Aborah onlangs gaf in Ajax Showtime kon de jonge Ajacied zijn hart luchten. De aanvallende middenvelder, dit seizoen verhuurd aan FC Den Bosch, is teleurgesteld over de manier van handelen van Ajax.

Aborah is van mening dat hij na zijn verhuurperiode niet meer terug zal keren in het eerste elftal van Ajax. "Ik denk en vrees dat Ajax al afscheid heeft genomen van mij. Er is naar mijn weten ook nog nooit iemand hier komen kijken naar mij. Bovendien heb ik heb nog geen contact gehad met Van Geel", aldus de Gahnees tegenover Ajax Showtime.

Aborah staat al jaren bekend als een groot talent op de Nederlandse velden. Echter heeft niemand bij Ajax ooit gebruik van hem gemaakt. Ook de huidige coach van Ajax, Danny Blind, ziet de jonge aanvaller (18 jaar) niet echt zitten. "Blind voert volgens mij een prive-strijd met mij. Ze vinden mij gewoon een moeilijke jongen bij Ajax."

Als er bij Ajax een nieuwe coach aangesteld zou worden, dan zou de deur voor een terugkeer naar Ajax op een kleine kier gezet worden. Aborah heeft nog een doorlopend contract tot 2007 bij Ajax.