Wijziging autosportberichtgeving

Wouter (ziggyziggyziggy)
Op veler verzoek verandert per maandag 17 april de berichtgeving van de autosport op FOK!sport. Voorheen werden alleen de A1GP- en Formule 1-berichten op de F1manager geplaatst en kwamen de andere autosportklasses onder het algemene sportgedeelte te staan. Vanaf morgen zullen alle autosport- en rallyberichten op de F1manager verschijnen.

Het gaat hier voorlopig om een proefsituatie, waarbij we over drie weken, op 7 mei, zullen bekijken of de nieuwe opzet beter bevalt dan de oude. Zo nodig kunnen we dan de situatie weer terugdraaien en verder gaan op de oude manier.

Belangrijkste reden dat we deze verandering doorvoeren, is de eenduidigheid in de autosportberichtgeving. Het blijkt dat veel Formule 1-liefhebbers ook geïnteresseerd zijn in klasses als DTM en de beide Indycarseries. Om de zaken consequent door te houden, zullen ook de rallyberichten op de F1manager komen te staan.

Natuurlijk willen we graag van jullie horen hoe de nieuwe situatie bevalt. Je commentaar en suggesties kun je onder dit bericht kwijt in de reacties. Op 7 mei zullen we alle reacties meenemen in onze beslissing over hoe we de autosportberichten in de toekomst zullen weergeven.