Punten Ronde 32

Olga (Nuongirl)
Het is zondagavond, en dus weer tijd voor de voetbalpunten. We lopen langzamerhand tegen het einde van het seizoen 2005/2006 aan. Hieronder de punten van alweer de 32e ronde van de FOK!voetbalmanager.

Weekwinnaar werd mastervvb, hij behaalde 50 punten. Kandemir behaalde met 48 punten de tweede plaats, net voor VatosLocos_4ever. Een gedeelde vierde plaats, met 45 punten, was er voor BRUTUS13, Tolly en WyBo.

In het algemeen klassement is het nog steeds spannend. BassieD gaat nog steeds aan de leiding, hij heeft 1552 punten. Hij heeft zijn voorsprong ietsjes vergroot op de nummer twee, BliksemSchigt die 1487 punten heeft. MSNMGHliep in op BliksemSchigt en staat nu op zes punten achterstand derde. Toinecents staat vierde en Brasil staat vijfde met 1455 punten.

Bij de subleagues ging de weekwinst naar de FM crew met 39 punten. Fenerbahce eindigde met 36 punten op de tweede plaats en Frankrijk pakte de derde plaats met 32 punten.

In het algemeen klassement bij de subleagues is de leiding nog steeds in handen van Tha League. Scribbly staat tweede met 1346 punten en II Mondo is derde met 1345 punten.

Foutje ontdekt? Stuur dit via de Feedback naar FOK!sport. Op deze manier wordt dat het snelst behandeld.

Voor de volgende ronde kan worden gewisseld tot woensdag 12 april 18:00 uur.