Joaquin wil weg bij Betis

Maikel (WeebI)
Joaquin Sánchez, beter bekend als kortweg Joaquin, heeft toegegeven weg te willen bij zijn club Real Betis. De Spaanse vleugelspeler komt zijn hele carričre al uit voor de club uit Sevilla.

Joaquin staat al heel lang in de belangstelling van verscheidene clubs, maar bleef altijd loyaal aan Betis. Zowel Real Madrid als Chelsea steken niet onder stoelen of banken dat zij de speler willen inlijven. De voorgaande seizoenen lukte dat niet, zelfs niet met hoge boden.

Toch wil de Spaanse international nu weg bij Los Verdiblanco's. Na een teleurstellend seizoen, waarin men in zowel de Champions League als de UEFA Cup werd uitgeschakeld en de club moest vechten tegen degradatie, is Joaquin toe aan een nieuwe uitdaging.

"Ik sta overal voor open," zegt de 24-jarige vleugelspeler. "Ik speel mijn hele leven al voor Betis en het is duidelijk dat ik toe ben aan iets nieuws." Ook Barcelona en Valencia hebben zich enkele weken bij Real Madrid geschaard om de speler bij de selectie te voegen. Het is bekend dat de speler ook graag in het buitenland zou willen spelen, dus dat zou Chelsea de beste papieren bieden. "Als ik de kans zou krijgen deze sport in het buitenland te beoefenen, zou ik die aangrijpen. Ik zou niet de eerste of de laatste zijn om dat te doen," aldus Joaquin.