Ronaldo wel mee naar Londen

Maikel (WeebI)
Ronaldo zal met Real Madrid meereizen naar Londen, om daar tegen Arsenal aan te treden. De aanwezigheid van de Braziliaan was twijfelachtig, nadat hij gepasseerd was afgelopen weekend.

De 29-jarige Ronaldo ligt onder vuur bij Real Madrid, na uitlatingen over het gedrag van de fans. Ook vertelde hij zich niet thuis te voelen in Madrid. Afgelopen zaterdag zat hij niet bij de selectie die thuis de derby tegen Atlético Madrid won.

De nieuwe voorzitter Fernando Martín meldde eerder al geen luie spelers te dulden. "Iedere speler die zich inzet voor de club krijg mijn volledige steun," vertelde Martín. "Maar als spelers denken gewoon te kunnen blijven zonder ook maar een stap teveel te zetten hebben ze het mis. Ik ben niet bang moeilijke beslissingen te maken als dat beter is voor de club."

Nu mag de Braziliaanse spits dus wel mee naar Londen. De vraag is of hij wel speelt, want coach Juan Ramón López Caro neemt alle fitte spelers mee, en dat zijn er twintig. De trainer mag maar achttien spelers op het wedstrijdformulier zetten.