Toch nieuw veld voor Chelsea

Sjors (Sj0rSz)
De thuishaven van Chelsea, Stamford Bridge, krijgt toch een nieuwe grasmat. Vijf dagen na de wedstrijd tegen FC Barcelona in de Champions League zijn terreinknechten van de Engelse club druk bezig om een nieuw veld in het stadion te leggen.

"Na drie thuiswedstrijden in zes dagen en zeker na het duel met Portsmouth van zaterdag, is veld opnieuw slechter geworden. Omdat nu interlands worden gespeeld en we komend weekend niet op Stamford Bridge spelen, hebben we nu de kans" aldus een woordvoerder van de club.

Het veld van The Blues stond vorige week ook al ter discussie in aanloop naar de wedstrijd tegen de Catalanen. Volgens de trainer van de club, José Mourinho, zou alleen een gek denken dat het oude veld bewust niet vervangen was om op die manier het spel van de Spanjaarden te kunnen verstoren.

Ook het voorval met Scott Parker werd er afgelopen week bij gehaald. Vorig jaar brak deze speler namelijk een botje in zijn voet nadat er een nieuwe grasmat in het stadion was aangebracht. Nu werd het kennelijk toch tijd om het bestaande veld te vervangen. Zodoende kan Chelsea op 11 maart op een nieuw laken spelen. Op deze dag treedt het sterren-ensemble van Mourinho aan tegen Tottenham Hotspur.