Jordan verwacht Team Schumacher

Maurice (mbn)
Eddie Jordan gelooft er niks van dat Michael Schumacher na dit seizoen stopt met racen. Wel denkt de oud-teambaas dat de Duitser vertrekt bij Ferrari, maar dan om zijn eigen team op te zetten.

Na dit seizoen loopt het contract van Michael Schumacher bij Ferrari af, en ook de contracten van verschillende sleutelpersonen binnen het team, zoals Ross Brawn, eindigen dan. Eddie Jordan denkt dat Schumacher zijn persoonlijke band met verschillende personen en zijn grote populariteit zal gebruiken om een eigen team op te zetten.

Eddie Jordan vertelde: "Ik wil niet zeggen dat het absoluut zal gebeuren, maar ik geloof stellig dat dit idee word bediscussieerd en ik kan me goed voorstellen dan Michael dit doet." Gezien de populariteit van Michael Schumacher denkt Jordan dat Audi of Volkswagen geïnteresseerd zouden zijn om het team te steunen.

Een persvoorlichtster van Schumacher reageerde dat het voor haar een nieuw gerucht is, maar dat het niet totaal ondenkbaar is gezien de band tussen Michael Schumacher en Ross Brawn. Maar ze benadrukte dat het voorlopig alleen een gerucht is en dat de Duitser pas later dit jaar een beslissing zal nemen over zijn toekomst.