Igor Gluscevic weg bij Vitesse

Olga (Nuongirl)
Igor Gluscevic verlaat per direct Igor Gluscevic is weg bij Vitesse. De aanvaller verlaat Arnhem per direct voor Shangdong Luneng Taishan FC uit China. Hij tekende bij de Chinese club een contract tot 31 december van dit jaar.

Voor Gluscevic komt het avontuur in het Verre Oosten als geroepen, want bij Vitesse zat hij op een dood spoor. Bij Vitesse is Mads Junker de eerste keus van trainer Edward Sturing en de 31-jarige Gluscevic hoefde niet op veel speeltijd te rekenen.

"Met deze oplossing zijn alle partijen tevreden. Igor kan zo weer meer aan spelen toekomen. Igor Gluscevic heeft zich bij Vitesse een voorbeeldige prof getoond, die zich altijd honderd procent heeft ingezet. Of dat nou was voor Vitesse 1 of voor Jong Vitesse. Ik hoop dan ook van harte dat zijn Chinese avontuur een succes word," aldus algemeen directeur Paul van der Kraan.

Gluscevic kwam medio 2000 naar Nederland en speelde drie seizoenen voor FC Utrecht. Na een tussenstop in Sparta Praag belandde hij bij Vitesse. Maar in Arnhem was hij minder succesvol dan in Utrecht.