Uitslag Charlton Athletic - Liverpool

Maikel (WeebI)
In Engeland werden twee inhaalwedstrijd gespeeld. Hoewel, één daarvan werd opnieuw afgelast: Birmingham City - Bolton Wanderers. De wedstrijd Charlton Athletic - Liverpool ging wel door.

De regerend Europees kampioen reisde af naar London om daar te proberen aan te haken bij Manchester United. De Reds verloren al meer dan goed voor ze is de afgelopen weken. Ook Charlton is na de geweldige seizoensstart ongelofelijk terugezakt op de ranglijst.

Liverpool, dat met een aanvallende opstelling speelde, had het lastig tegen Charlton. De verdediging zat erg dicht, en er werd geloerd op de counter. Die kwam er ook, vijf minuten voor rust. Marcus Bent leek neergehaald te worden door doelman Jerzy Dudek, maar herhaling wezen aan dat dit niet het geval was. De scheidsrecht gaf de strafschop toch, en Darren Bent rondde koel af. Luke Young maakte het nog erger in blessuretijd van de eerste helft, door een losse bal vanuit een moeilijke hoek binnen te schieten: 2-0.

In de tweede helft ging Liverpool door met het aanvallende spel. Het leek echter niets te kunnen brengen tegen the Addicks. In plaats daarvan waren de counters veel succesvoller. Zowel Marcus als Darren Bent raakten het houtwerk nog. Ook Robbie Fowler kon geen potten breken gisteravond. Charlton wint in de eigen Valley en pakt drie belangrijke punten. Liverpool staat drie verliespunten achter op Manchester United.