Detroit verliest opnieuw

Zwansen
Na een geweldige start dit seizoen lijken de Detroit Pistons even de weg kwijt te zijn. Het verloor zijn tweede wedstrijd op rij, ditmaal van de Atlantla Hawks. Eindstand 99-98.

De Pistons hadden tegen de Hawks een droomstart, na het eind van het eerste kwart was de stand maar liefst 34-24. Het leek opnieuw een gemakkelijk avondje te worden voor Detroit, maar Atlanta kwam in het tweede en derde kwart sterk terug. Dankzij de 29 punten van Joe Johnson, inclusief zijn beslissende schot met slechts 7,6 seconden te gaan, won Atlanta nipt van Detroit.

Volgens guard Chauncy Billups was het te wijten aan onderschatting: "Ik denk dat we deze wedstrijd een beetje te zelfverzekerd begonnen, het was één van die wedstrijden waarin je denkt dat je onverslaanbaar bent. Dat zijn de gevaarlijkste wedstrijden." Aldus Billups. Het was de tweede nederlaag op rij en de derde in vijf wedstrijden voor de Pistons, die daarvoor slechts vijf van de 42 wedstrijden verloren. Detroit blijft nog wel ruim aan kop in de Eastern Conference, terwijl Atlanta op de dertiende plek staat.

Overige uitslagen:

Clippers - Knicks 85-82
Lakers - Mavericks 87-102
Grizzlies - Kings 96-104