Relatie tussen Van Gaal en Van Geel verstoord

Olga (Nuongirl)

De onenigheid tussen de technisch directeur van Ajax, Martin van Geel, en de trainer van AZ, Louis van Gaal, over Kenneth Perez is de wereld nog niet uit, ondanks dat die eerste Van Gaal heeft gebeld.

"Martin zei, dat hij niet naar de pers had gelekt. Hij vond dat ik op de man had gespeeld zonder bewijs. Bewijs, dat heb je nooit in deze wereld. Maar ik ben niet van mening veranderd", aldus Van Gaal.

Afgelopen dinsdag zei de trainer van AZ dat Van Geel bewust naar de pers had gelekt over de aanstaande transfer van Kenneth Perez. Van Gaal zat het lekken en tevens de timing daarvan, kort voor de aftrap van de bekerwedstrijd AZ-MVV, niet lekker. "Wij blijven het oneens. Hij beschuldigde míj ervan dat ik met de media had gesproken."

De relatie tussen de twee is dus duidelijk verstoord, en dit ondanks dat Van Geel vorig jaar samen met Dick Scheringa Van Gaal nog wist over te halen om naar Alkmaar te komen. " Je hoeft geen vrienden meer te zijn. Hij dient het belang van Ajax, ik dien het belang van AZ". aldus van Gaal.