Voetbalpunten ronde 19

Olga (Nuongirl)
Na een relatief korte winterstop werd er afgelopen weekend weer gevoetbald. Hieronder de punten van de 19e ronde alweer van de FOK!voetbalmanager. De punten van de twee inhaalwedstrijden van afgelopen woensdag zijn inmiddels ook verdeeld.

Winnaar van deze ronde werd profj met 74 punten, twee punten meer dan Lionheaad en SnuggLe die beiden 72 punten behaalden. S-O-S pakte met 71 punten de vierde plaats, en de vijfde plaats was voor wbargerbos met 70 punten.

In het algemeen klassement blijft BassieD aan de leiding met 884 punten. DeVinger staat tweede met 851 punten. DaB0b is naar de derde plaats gestegen -Schorpioen- staat vierde met 828 punten. Nieuw op de vijfde plaats staat toinecents.

Bij de subleagues ging de weekwinst naar De winnende goal met 62 punten, Tha League pakte met 57 punten de tweede plaats en een gedeelde derde plaats was er voor Scribbly en idols.

In de top van het klassement bij de subleagues veranderde er niets. Tha League gaat aan de leiding met 782 punten, acht punten meer dan de nummer twee, Scribbly. Valkenoxkade heeft 751 punten en staat derde.

Foutje ontdekt? Stuur dit via de Feedback naar FOK!sport. Op deze manier wordt dat het snelst behandeld.

Voor de volgende ronde kan worden gewisseld tot 20 januari 18:00 uur.