Uitslag Patriots vs. Jaguars

Wouter Kursten (Magneet)
Het lijkt erop dat de New England Patriots weer de Superbowl gaan winnen dit seizoen. Ze zijn er niet bang voor dat ze de rest van de play-offs uit spelen en gaven zaterdagavond de Jacksonville Jaguars geen enkele kans met een einduitslag van 28-3.

Tom Brady gooide drie touchdown passes, Willie McGinest zette twee records voor sacks en het hele team van de Patriots zette een NFL record neer met 10 achtereenvolgende overwinningen in het naseizoen.

Op jacht naar de derde opeenvolgende overwinning in de Superbowl overklasten de Patriots de Jaguars. Brady kwam persoonlijk ook op 10-0 in het naseizoen en evenaarde zijn persoonlijk touchdown pass record voor de play-offs. McGinest zette een naseizoen record met 4 ½ sacks en zestien voor zijn gehele carrière.

In het eerste kwart werd er niet gescoord en in het tweede kwart opende Troy Brown de score na een elf yard pass van Tom Brady. Josh Scobee scoorde de enige punten voor de Jaguars met een fieldgoal van 36 yards.

In het derde kwart scoorden David Givens en Ben Watson voor de Patriots na drie yard en 63 yard passes van Tom Brady. In het vierde kwart scoorde Asante Samuel een touchdown na een onderschepping van de bal en daarna een 73 yard run naar de andere kant van het veld.