Michels sneuvelt tegen Hogan

Tiede-Jan (TJDoornbos)
Het treffen tussen Moreno Michels en Paul Hogan is gewonnen door de Engelsman. Hogan speelde erg constant en dat bracht hem al vrij rap de winst.

Het treffen begon wat slordig, wat resulteerde in diverse kansen op een finish die niet benut werden van beide kanten. Ze pakten ieder al snel twee legs, wat resulteerde in een gelijke stand. Toen ging het lopen bij de Engelsman, die hoge scores begon te noteren. De debuterende Michels kon er niks tegenover stellen en werd al snel overlopen. Hogan pakte de eerste set en al snel volgde ook de tweede. De jonge Papendrechter had moeite met hoge scores halen en daar profiteerde de ervaren Brit gretig van. In de derde set liet Hogan twee legs liggen, mede door een pijl die hij voor acht in plaats van zestien punten aanzag. In de volgende ronde ontmoet Hogan onze landgenoot Essers die Ted Hankey versloeg.

Na drie wedstrijden Nederland- Engeland is het helaas 1-2 voor de Engelsen. Het begon mooi met de winst van Essers op Hankey, jammer genoeg werden De Ruiter en Michels verslagen, waardoor er na dag één twee van de drie landgenoten uitgegooid zijn.