Jaaroverzicht FOK!sport

Olga (Nuongirl)
2005 was een boeiend sportjaar. Het begon op 1 januari met het traditionele nieuwjaarsspringen en het jaar eindigde met de Olympische kwalificatie trials in het Heerenveense Thialf. In de tussenliggende maanden is er veel gebeurd, en veel daarvan is ook op FOK!sport geplaatst.

In 2005 moesten we afscheid nemen van okee6, een oudgediende, die veel heeft betekend voor FOK!sport. Verder namen we afscheid van de SA's Dubbeldrank en mbn. Laatstgenoemde kwam na een paar maanden wel weer terug als nieuwsposter. In september werden jozef444 en Nuongirl de nieuwe Site-Admins van sport, samen met Dagobert die dat in juni weer was geworden.

Verder kijken we terug op een succesvolle F1 manager, een Wielermanager en sinds augustus draait de voetbalmanager ook weer. En in juli was er, op veler verzoek, ook weer een Tourmanager.

Plannen voor 2006 zijn er ook genoeg. In februari begint de F1 manager weer, evenals de wielermanager. Daarnaast zijn we ook druk bezig met de voorbereidingen voor een Olympische Spelen-subsite. En aankomende juni hopen we tevens een WK manager te gaan draaien. Genoeg redenen om ook in 2006 weer dagelijks op FOK!sport te kijken.

In 2005 werden er op FOK!sport tot vandaag 8936 nieuwsberichten geplaatst. We hebben de belangrijkste en opvallendste sportgebeurtenissen van het afgelopen jaar nog eens voor je op een rijtje gezet. Oud-crewlid Da_Sandman willen we bedanken voor zijn inzet aan de eerste maanden van het overzicht. Vanaf vandaag worden er elke dag twee maanden geplaatst, dus we trappen af met januari en februari. Alvast heel veel leesplezier gewenst!

Naast het overzicht van FOK!sport komt er tevens een overzicht van het afgelopen F1-jaar.

De gehele sportcrew wenst iedereen een heel gezond, gelukkig en sportief 2006!

Ambrosius, Ared, Baraja, Chiel-Montagne, Curchulain, Dagobert, dennistd, Eilanden, ElmarO, Flem, freiss, Joost-mag-het-weten, jozef444, Light, magneet, mbn, Nuongirl, RayMania, Reflex1, Sj0rSz, Svensational, Tackleberry, veekeend, ziggyziggyziggy.