Real Madrid bevestigt interesse Keane

Sjors (Sj0rSz)
Er gaan steeds sterkere geruchten dat Roy Keane binnenkort een contract zal tekenen bij Real Madrid. Volgens diverse media in Engeland en Spanje zou dit voor een periode van zes maanden zijn. Tevens zou er ook nog een optie voor volgend seizoen bij zitten.

De Spaanse club heeft inmiddels bevestigd dat er belangstelling is. Over een contract is niets naar buiten gebracht. Afgelopen maand vertrok Keane plotseling bij 'The Mancunians' als gevolg van een conflict tussen hem en manager Sir Alex Ferguson. Sinds die tijd wordt de 34-jarige Ier in verband gebracht met diverse clubs.

Een aantal media hebben inmiddels durven beweren dat Keane al medisch gekeurd is in Spanje. Antonio Garcia Ferreras, perschef van de Madrilenen, heeft toegegeven dat de middenvelder een versterking zou zijn voor Real Madrid. "Hij is ons ongeveer een maand geleden aangeboden en zijn kwaliteiten bevallen onze technische staf wel." De komende week zal Real Madrid gaan bekijken welke spelers ze eventueel aan willen gaan trekken in de komende transferperiode.