Ferguson praat niet over baan

Sjors (Sj0rSz)
Als Sir Alex Ferguson zich ergens niet mee bezig houdt, is het wel de vraag of hij zijn baan mag houden. Dit zou namelijk het geval kunnen zijn als Manchester United zich vanavond niet plaatst voor de tweede ronde. Hiervoor zullen 'The Mancunians' moeten winnen van Benfica.

"Ik geef daar niet eens antwoord op." aldus Ferguson. Er werd hem namelijk gevraagd of zijn positie als trainer gevaar loopt, mocht de Engelse ploeg vanavond falen. "Ik ben hier om te praten over de wedstrijd, niet over mijn toekomst. Als we het niet halen is onze trots en ons zelfvertrouwen aangetast. Het wordt een moeilijke wedstrijd, ik hoop dat het een mooie pot wordt en dat we kunnen winnen."

Groep D, waar Manchester United deel van uitmaakt, is de spannendste van dit seizoen. Alle vier de ploegen kunnen zich nog plaatsen voor de tweede ronde. Het verschil met de nummer één en vier is maar twee punten. Zoals eerder al vermeld is zal de Engelse formatie vanavond tegen Benfica aantreden. Villarreal ontvangt het Franse Lille.