Frank de Boer wil terug naar Ajax

Sjors (Sj0rSz)
Frank de Boer heeft aangegeven dat hij eventueel terug wil keren naar Ajax. De inmiddels 35-jarige speler gaf afgelopen maand ook al aan dat hij weer naar Nederland wilde. Hij denkt dat hij het niveau van de Eredivisie nog wel aan kan.

Als De Boer terug in Nederland is wil hij in ieder geval een versnelde opleiding tot trainer bij de KNVB gaan volgen. Deze opleiding wordt volgend jaar voor het laatst gegeven. In deze periode denkt hij dat de Amsterdamse club een goede stagemogelijkheid kan bieden. Tevens zou hij eventueel ook nog als speler uit willen komen voor Ajax: "Als ze weer met we willen praten ben ik zeker bereid te luisteren. Ik ben ervan overtuigd dat ik nog een seizoen kan spelen in de top van de Eredivisie."

Mocht De Boer terug naar Nederland komen, dan zal hij gescheiden worden van zijn broer Ronald. Deze laatste heeft namelijk aangegeven dat hij het naar zijn zin heeft bij zijn huidige club Al-Shamal in Qatar. Mocht een andere club zich melden, dan zal hij deze aanbieding wel in overweging nemen.