Atlético en Zaragoza bekeren verder in Spanje

Olga (Nuongirl)
In de vierde ronde van de strijd om de Copa del Rey wisten zowel Atlético Madrid als Real Zaragoza woensdagavond hun wedstrijd te winnen. De club uit de hoofdstad won van Alcoyano terwijl Zaragoza na penalty's Xerez versloeg.

In een bijzonder spannende wedstrijd tussen Real Zaragoza en Xerez was er weinig te merken van kwaliteitsverschil, maar na het nemen van strafschoppen was Zaragoza uiteindelijk toch de ploeg dat met de winst naar huis ging. Twee doelpunten van Ewerthon leek de zege voor Zaragoza te verzekeren maar door een doelpunt in blessuretijd van Guille zorgde Xerez alsnog voor een verlenging. Uiteindelijk wist doelman Valbuena de beslissende strafschop van Iván Rosado te keren waardoor Zaragoza toch mag doorbekeren.

Atlético Madrid had het zeker niet makkelijk tegen Alcoyano. Al eerder verraste ze door Real Mallorca te verslaan en ook tegen Atlético was de ploeg niet van plan zich bij voorbaat neer te leggen bij een nederlaag. Pas na 63 minuten wist de club uit de Primera Division de doelman van Alcoyano te verschalken, door middel van een treffer van Maxi, die daarmee het enige doelpunt van de wedstrijd scoorde.