RBC heeft een tekort aan verdedigers

Sjors (Sj0rSz)
Sportief gezien gaat het RBC Roosendaal niet voor de wind. Maar nu heeft de club uit Roosendaal ook nog eens te maken met een blessuregolf. Trainer Dolf Roks zal moeten puzzelen om een goede verdediging in te brengen voor de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen.

Een aantal spelers zullen zeker niet in actie komen, waaronder Arjan Ebbinge. Hij ligt nog altijd in het ziekenhuis na een ingrijpende darmoperatie. Verder is José Fortes Rodriquez geschorst en heeft Sidney Lammens te maken met een bovenbeenblessure.

Melvin Fleur en Akram Roumani zijn de enige twee verdedigers die honderd procent fit zijn. Of Robert Molenaar en Tyrone Loran kunnen spelen is niet zeker. "De kans dat Robert Molenaar speelt is tachtig procent, Tyrone Loran schat ik maar op vijftig", aldus Roks op de website van de Roosendaalse club.

Ook op het middenveld is een afwezige, namelijk Jorge Acuña. Hij is ook geschorst voor de ontmoeting met de Friese formatie. Gelukkig is er ook nog positief nieuws te melden, want Paul de Lange is voldoende hersteld nadat hij een blessure aan zijn neus had opgelopen.