[Upd] Goossens kiest voor Ajax

Maurice (mbn)
Jeugdspeler John Goossens kiest, ondanks belangstelling van andere clubs, toch voor Ajax. Hij zal bij de Amsterdamse club een contract voor drie jaar tekenen.

Na een goed WK voor spelers onder de 17 jaar stonden Ajax-talenten Goossens en Sarpong plots ook in de belangstelling van Chelsea. Voor Ajax een reden om extra snel met de talenten te gaan onderhandelen. Ondanks dat de zaakwaarnemer van Goossens wel met Chelsea sprak, heeft de jeugdinternational toch voor Ajax gekozen.

Goossens zal binnen enkele dagen een driejarig contract tekenen. Technisch directeur Martin van Geel liet eerder al weten dat de gesprekken goed verliepen en er wordt verwacht dat ook Jeffrey Sarpong binnenkort kan worden vastgelegd.

Update:
Naast John Goossens hebben vandaag ook Jeffrey Sarpong en Murat Yildirim in de ArenA een contract voor drie jaar getekend. Sarpong speelt momenteel bij Goossens in de A1 van Ajax. Yildirim speelt in Jong Ajax en werd vorig jaar nog op de Toekomst verkozen tot Jeugdspeler van het Jaar. De contracten zullen lopen van 1 november 2005 tot en met 30 juni 2008.