White Sox winnen slijtageslag

Victor (Vector_SLD)
De Chicago White Sox hebben ook de derde wedstrijd in hun best-of-seven serie tegen de Houston Astros gewonnen. In Houston werd het na een slijtageslag 5-7 voor de White Sox, waarmee ze nog maar één overwinning verwijderd zijn van de zege in de World Series.
De Chicago White Sox en de Houston Astros hadden 5 uur en 41 minuten nodig om hun wedstrijd te beslissen, terwijl het oude World Series-record op 4 uur en 51 minuten stond.

Dit keer leek het er heel erg op dat de Astros hun eerste wedstrijd in de World Series zouden gaan winnen, want na vier innings stond het 4-0. Maar in de vijfde inning kwamen de White Sox vijf keer over de thuisplaat, waardoor de stand in 4-5 veranderde.

De Houston Astros gaven zich echter nog niet gewonnen, want in de achtste innning trokken zij de stand weer gelijk (5-5). Wat daarna volgde, had eigenlijk niemand verwacht; in de daaropvolgende vijf innings werd er niet gescoord, maar in de veertiende inning zorgde Geoff Blum er, met een homerun, voor dat de White Sox naar 5-7 uitliepen.