[NFL]Colts winnen van de Rams

Wouter Kursten (Magneet)
Als de Indianapolis Colts meer dan 45 punten scoren komt dit normaal gezien door Peyton Manning en zijn aanval. Deze wedstrijd tegen de St. Louis Rams was dat dus niet zo, Juist de verdediging wist gisteren de punten te scoren.

Cato June onderschepte twee maal de bal terwijl Nick Harper een onderschepping ving en een fumble pakte waardoor de Colts in een positie kwamen om te scoren en dit ook deden. Hierdoor wisten de Colts een achterstand van 17-0 om te bouwen tot een voorsprong van 45-28 bij het eindsignaal.

Edgerrin James hielp ook goed mee met 143 gewonnen yards en drie touchdowns in 23 looppartijen met de bal. Manning gooide twee touchdown passes Hij gooide ook de pass waarop Marvin Harrison voor de 86ste keer de bal ving van Manning, het meeste voor welke passer-receiver combinatie ook. Tot nu toe hadden ze er evenveel als Steve Young en Jerry Rice van de San Francisco 49ers.

De Rams die zonder coach Mike Martz speelden verloren quarterback Marc Bulger met een schouderblessure die hem waarschijnlijk twee weken aan de kant zal houden. Jamie Martin verving hem maar kon niks doen dan onderhands gooien tot laat in de wedstrijd, hij gooide een 9-yard touchdown pass naar Cam Cleeland die de eindstand bepaalde op 45-28.

In het eerste kwart scoorden Steven Jackson en Kevin Curtis een touchdown voor de Rams na een 21 yard rush en een 57 yard pass van Marc Bulger. Jeff Wilkins deed ook een duit in het zakje met een raak geschoten fieldgoal. In het tweede kwart kwamen de Colts terug met twee touchdowns door een 1-yard run van Edgerrin James en een 3-yard pass van Manning op Reggie Wayne. Jeff Wilkins wist ook in dit kwart een fieldgoal te scoren voor de Rams.

In het derde kwart scoorde Mike Vanderjagt een fieldgoal van 22 yard voor de Colts, Edgerrin James liep 8 yards voor een touchdown. In het vierde kwart scoorden Dominic Rhodes, Marvin Harrison en Edgerring James een touchdown met een 1 yard run, een 6 yard pass van Manning en een 1 yard run. Cameron Cleeland vindt een 9-yard pass van Martin voor de Rams.