Einduitslag F1 manager 2005

Olga (Nuongirl)
Afgelopen weekend was de laatste Grand Prix van het seizoen, de Grand van Prix van China, en dit betekend tevens het einde van het Formule 1-seizoen 2005 en de FOK! F1 manager 2005.

De winnaar van de F1manager van dit seizoen is Q4Jan met 10312 punten. Hij heeft uiteindelijk maar 1616 punten minder dan de ultieme manager. Q4Jan wint hiermee twee kaarten voor de Speed & Design-beurs, een Speed & Design modelauto schaal 1:18, het boek Formule Ferrari. aangeboden door VIP boeken, en het boek Formule 1 voor dummies, aangeboden door voor Dummies.

Gatalin is als tweede geeindigd met 10185 punten, en hij wint een litho uit 2005, het boek Formule Ferrari, en twee kaarten voor de Speed & Design-beurs. De nummer drie, Swan_H, wint een litho uit 2005, het boek Formule Ferrari en het boek Formule 1 voor dummies.

De nummer vier van deze F1-manager, mmmaureen, krijgt een modelauto M. Schumacher schaal 1:18 en twee kaarten voor de Speed & Design-beurs en Wiebe-Hoekstra krijgt een modelauto M. Schumacher schaal 1:18 en het boek Formule 1 voor dummies. kardinaal wint een Albers-Cap 2005 en twee kaarten voor de Speed & Design-beurs, MO1 krijgt twee kaarten voor de Speed & Design-beurs. Googolplexian is de nieuwe eigenaar van een Albers-Cap 2005 en American_Nightmare en F1-Pilot winnen het boek Formule 1 voor dummies.

De winnaar bij de subleagues zijn uiteindelijk De Outsiders geworden met een totaal van 9940 punten.

Willen de prijswinnaars contact met ons opnemen via sport@fok.nl zodat we weten waar we de prijzen naar toe kunnen sturen. Wij wensen de winnaars veel plezier met de prijzen en hopen ook dat jullie allen met genoegen aan onze manager hebben deelgenomen waar wij iedereen uiteraard voor willen bedanken. Wij hopen jullie volgend jaar weer terug te zien bij een nieuwe editie van de FOK! F1 Manager.

FOK!Sport-crew