Punten Grand Prix Japan

Roel (jozef444)
De punten zijn inmiddels al een paar dagen toegekend maar nu is de puntenpost er ook. Tijdens de Grand Prix van Japan won Räikkönen, het team wat voor de F1manager echter de meeste punten opleverde was het Renault team met als coureurs Kimi Räikkönen en Giancarlo Fisichella.

HPoi was de enige met dit team en stond daardoor als enige bovenaan deze ronde met 641 punten. Veel mensen hadden echter het totale team van Renault in hun manager staan en behaalden daarmee een tweede plaats in deze ronde.

In de top vijf van het algemeen klassement veranderde het een en ander. De top drie bleef hetzelfde maar user Wiebe-Hoekstra kwam de top 5 binnen en deelt de derde plaats met mmmaureen. Hij verwees hiermee kardinaal naar een vijfde plek.

Bij de subleagues was er ook maar één subleague met de hoogste score. Dit was thijsadriaans.nl met 613 punten. De Outsiders blijven in het algemeen klassement bovenaan staan.

De volgende race is ook meteen de laatste voor de coureurs wanneer men gaat rijden in China. Dit is dus meteen de laatste mogelijkheid om nog wat plaatsen te stijgen in het klassement. Voor het samenstellen van je ideale team heb je nog tot 15 oktober 00:01 uur de tijd.