Beenhakker met Trinidad naar play-offs

Sjors (Sj0rSz)
Trinidad & Tobago heeft zich geplaatst voor de play-offs van het WK in Duitsland. In de laatste kwalificatiewedstrijd versloegen de mannen van Leo Beenhakker Mexico, dat is al zeker is van de eindronde, met 2-1.

Stern John was de gevierde man aan de zijde van Trinidad. Na een half uur spelen werd werd Dwight York onderuit gehaald in het strafschopgebied, maar John faalde om Trinidad op voorsprong te zetten. Mexico trof zeven minuten later wel doel door een inzet van Lozano. Een paar minuten voor het rustsignaal schoot Yorke op de paal, maar in de rebound die daar op volgde scoorde John wel: 1-1. Na een kwartier spelen in de tweede helft was het opnieuw John, die deze keer voor de voorsprong zorgde.

Even leek het er nog op dat de ploeg van Beenhakker de play-offs alsnog zou missen toen directe concurrent Guatamala met 3-0 voor stond teggen Costa Rica, maar die wedstrijd eindigde uiteindelijk in 3-1. In de play-offs zal Trinidad het op moeten nemen tegen Bahrein, welke op 12 en 16 november gespeeld zullen worden.