[NFL]Packers verpulveren Saints

Wouter Kursten (Magneet)
Brett Favre en zijn team vol vervangers hebben vier slechte wedstrijden in één keer goed gemaakt. Zonder vier vaste startende aanvallende en een running back die uitviel in het tweede kwart wonnen de Green Bay Packers met 3-52 van de New Orleans Saints.

Running back Najeh Davenport viel in het tweede kwart uit met een enkelblessure die hem waarschijnlijk voor de rest van het seizoen aan de kant houdt. Davenport had twee touchdowns over de lijn gelopen toen hij vlak voor de rust zijn enkel brak.

De Saints waren niet in staat om de Packers aanval te stoppen zelfs terwijl die vier vaste starters misten en beide tackles met een slecht linkerbeen speelden. Favre gooide 27 passes waarvan er 17 gevangen werden voor een totaal van 215 yards zonder onderscheppingen. Voor het begin van het vierde kwart gaf hij het stokje over aan Aaron Rodgers.

De verdediging van de Packers pakte twee fumbles, onderschepte twee passes inclusief één van back-up Todd Bouman die 95 yards werd gelopen voor een touchdown door linebacker Nick Barnett. Het was de eerste touchdown van zijn carrière en de op één na langste return ooit voor de Packers.

Na een fieldgoal van Carney voor de Saints kwamen ze er niet meer aan te pas, nog in het eerste kwart werd het 3-14 voor de Packers door Touchdowns van Davenport en Harris. In het tweede kwart gingen de Packers rustig door met touchdowns van wederom Davenport, Ferguson en Martin.

In het derde kwart deden de Packers het iets rustiger aan met touchdowns van Lee en Longewell terijl in het vierde kwart e score compleet werd met de touchdown van Barnett.