Davidson gelooft in Midland

Maurice (mbn)
Er lijkt een grote kans te zijn dat Anthony Davidson volgend jaar voor Midland zal gaan rijden. De coureur heeft aangekondigd in ieder geval in 2006 een racezitje te willen bemachtigen.

Het lijkt er op dat Davidson binnen een niet al te lange termijn bij BAR zal vertrekken. De Britse coureur wil snel duidelijkheid hebben over zijn toekomst en wil de kans op een racestoeltje niet voorbij laten gaan. Hij weet dat hij bij BAR zal moeten wachten hoe de situatie rond Jenson Button zich ontwikkelt en daarom hengelt hij openlijk naar Midland.

Over BAR vertelde Davidson: "Er komt een tijd dat ik moet beslissen of ik ergens anders ga racen, zelfs wanneer de kans op een racezitje bij BAR nog niet verkeken is. Als er een aanbieding komt om bij een ander team te gaan racen zal ik die pakken. Zo vaak komt er geen kans om in de Formule 1 te racen."

In de pers liet de coureur ook al weten in Midland te geloven. In tegenstelling tot vele volgers van de Formule 1 gelooft de coureur in de plannen van Alex Shnaider en Colin Kolles: "Ik heb vertrouwen in ze. Ze zijn duidelijk met een reden hierin gestapt en ik denk dat volgend jaar hun geplande 'volledige aanval' zal plaatsvinden."

Volgens verschillende bronnen is het voormalige Jordan-team ook op zoek naar een Britse coureur. Dat zou een voorwaarde van Benson & Hedges zijn om volgend jaar als sponsor aan te blijven.