[update] Punten derde ronde

Olga (Nuongirl)
Dit weekend was de derde speelronde in de Nederlandse competitie. Hieronder vind je de punten.

Winnaar van deze ronde werd JAM met maar liefst 75 punten. Op de tweede plaats eindigden Denizle, ehpsv en pieterfx, met allen 67 punten. ballenenballen en Hilgo bezetten met 66 punten samen de vijfde stek.

In het algemeen klassement moest RayMania zijn leidende posititie afgeven, hij staat nu op de derde plek. De nieuwe nummer één is Loontje met 136 punten. Hij wordt verder nog door sander4444 (tweede), Franco79 (vierde) en orchideusstuifmeelsnuiver (vijfde) op de hielen gezeten.

Bij de subleagues ging de weekoverwinning naar Frankrijk met 48 punten. De deelnemers aldaar bleven die van Jabroni (47 punten) net voor. Op korte achterstand eindigden eveneens MCTC1 en Valkenboskade, beiden met 46 punten.

In het algemeen klassement gaat xyutwel aan de leiding met 111 punten; tweede en derde staan Il Mondo en De Kukamaestro's met respectievelijk 105 en 102 punten.

De volgende ronde is ronde 4. Je kunt voor deze ronde wisselen tot vrijdag 9 september 17:59 uur.

Wedstrijden ronde 4:
RKC Waalwijk - Roda JC
AZ - RBC Roosendaal
Willem II - Ajax
SC Heerenveen - Heracles Almelo
PSV - FC Utrecht
NAC Breda - ADO Den Haag
Feyenoord - NEC
FC Twente - Vitesse
FC Groningen - Sparta

-
Dit bericht is zojuist geupdate. Eerder op de dag bevatte het foute informatie betreffende de rondewinnaars en de nieuwe standen. Onze excuses daarvoor.