Lee wil naar Spurs maar PSV ligt dwars

Olga (Nuongirl)
Young-Pyo Lee is akkoord met Tottenham Hotspur over een vierjarig contract. Maar PSV weigert om mee te werken aan een overgang van de Zuid-Koreaan.

Tottenham heeft zich inmiddels ook al bij PSV gemeld én tevens zelfs een bod uitgebracht dat ligt boven de voor de linksback in een clausule van zijn contract vastgelegde afkoopsom van twee miljoen euro.

The Spurs hebben drie miljoen geboden. Maar de Eindhovense club blijkt dwars te liggen en zou vier miljoen euro willen hebben. Lee zou echter naar zijn contract kunnen wijzen en zijn vertrek kunnen forceren, maar de 28-jarige international wil zonder ruzie vertrekken bij PSV en zijn voormalige bondscoach Guus Hiddink, die tegen een vertrek van de zuid-Koreaan is.

PSV probeert van alles om Lee toch te behouden, ook al wil het niet vlotten met de pogingen om het contract van de linksback open te breken. "Het zou een grote tegenvaller zijn wanneer Lee zo vlak voor het sluiten van de transfermarkt vertrekt", aldus voorzitter Rob Westerhof. Eerder deze zomer zag Lee ook al een overgang naar het Franse AS Monaco afketsen.