Sato's plek bij BAR onzeker

Dennis (dennistd)
Volgens de geruchten moet Takuma Sato blij zijn als hij volgend jaar nog bij BAR rijdt. De Japanner, die vooral door de invloed van Honda in het team kwam, rijdt steeds meer in de schaduw van Jenson Button.

Sato is de enige coureur die dit seizoen nog geen punten heeft gehaald, met uitzondering van Robert Doornbos, die pas een race heeft gereden. "Het is tot nu toe een moeilijk seizoen, daarover is geen twijfel mogelijk", geeft de 28-jarige Japanner zelf toe.

Over een mogelijke opvolger wordt druk gespeculeerd. De mogelijkheid bestaat dat Rubens Barrichello bij het Britse team gaat rijden, maar Minardi-coureur Christijan Albers zou kans hebben. De Nederlander schijnt meerdere teamchefs met zijn prestaties bij Minardi te overtuigen van zijn kwaliteiten.

Het managemant van Albers wil hierop op dit moment geen commentaar geven. "Op dit moment concentreren we ons op het seizoen 2005", vertelde zijn manager Varoissieau tegenover F1Racing.de. "We willen nog geen commentaar geven op speculaties over volgend seizoen."