Nieuwe kans voor Paauwe bij Feyenoord

Olga (Nuongirl)
De kans is aanwezig dat Patrick Paauwe aankomend seizoen opnieuw zijn opwachting zal gaan maken in de basisopstelling van Feyenoord.

Onder voormalig trainer Ruud Gullit leken de dagen van Paauwe in Rotterdam-Zuid geteld en was een vertrek enkele malen dichtbij. Maar Erwin Koeman gunt de voormalig-aanvoerder van de Rotterdammers echter een nieuwe kans in het hart van de defensie.

Met Saïdi aan zijn zijde en Schreuder als defensieve controleur op het middenveld komt Paauwe in de voorbereiding op het voetbalseizoen veel beter uit de verf. De kans is dan ook groot dat hij deel uitmaakt van het team dat 31 juli speelt tegen Hertha BSC. Koeman liet eerder weten dat hij tegen de Duitse club zal gaan spelen met het beoogde basiselftal dat ook zal gaan starten bij de eerste wedstrijden in de competitie.

Paauwe zei dat hij zich beter op zijn plek voelt met Schreuder in het elftal. "Schreuder weet precies wat hij als meest defensieve middenvelder moet doen. En wat mijn rol betreft: ik zie wel wat het wordt. Positief is hoe het er in de groep aan toe gaat."