Feyenoord moet opschieten met Daerden

Olga (Nuongirl)
RC Genk heeft een eerste bod van Feyenoord op Koen Daerden naast zich neergelegd.

De Rotterdammse club hebben naar verluidt drie miljoen euro over voor de Belgische middenvelder, maar de Belgische club houdt vast aan een transferbedrag van vier miljoen euro. Daerden zal in De Kuip de opvolger moeten worden van Bart Goor.

De 24-jarige Daerden zei eerder deze week dat hij een transfer naar Feyenoord wel ziet zitten. Genk stelt zich echter hard op in de onderhandelingen. "Voor drie miljoen blijft Koen hier. Anders had hij al lang bij Portsmouth gezeten. Feyenoord heeft tot zondag de tijd om zich te laten horen. Na zondag laten we Daerden niet meer vertrekken," aldus technisch directeur Ariël Jacobs.

Daerden is niet bereid een vertrek te forceren. "Ik ga geen amok maken. Ik zit zo niet in elkaar en bovendien is daar niemand mee gediend. Ik heb daarvoor te veel respect voor mijn club Racing Genk. Maar zoals ik al zei, ik voel me wel klaar om een volgende stap in mijn carrière te zetten. Hopelijk komt er snel duidelijkheid over mijn toekomst, want het is voor alle partijen beter dat deze zaak niet te lang aansleept."