Fry: 'BAR ook succesvol zonder Button'

Olga (Nuongirl)
In een interview met de Engelse krant The Sunday Mirror heeft Nick Fry gezegd dat Jenson Button vrij is om eventueel naar een ander team te gaan en dat het team van BAR Honda ook zonder Button succesvol zal zijn.

Fry zou het liefst van al Jenson willen behouden voor het team. "Voor volgend jaar ontwerpen we momenteel een wagen die rond Jenson gebouwd is. Tot op het moment dat hij beslist dat hij niet blijft, gaan wij ervan uit dat hij voor ons zal racen. En dat is wat wij willen zien gebeuren."

Buttons contract laat trouwens toe dat hij aan het einde van dit seizoen kan vertrekken. "Als Jenson beslist om naar een ander team over te stappen, dan moet je je emoties gescheiden houden van de zakelijke kant. Je moet het objectief bekijken. Als Jenson wil vetrekken, dan is dat ok voor ons. Hij is een professioneel atleet en wij hebben genoeg aanbiedingen."

Hoewel BAR speciaal een wagen voor Button ontwerpt, willen ze hun succes niet laten afhangen van 1 coureur. "We zullen succesvol zijn met of zonder hem. Ik wil niet arrogant overkomen, maar we worden gesteund door Honda. We zullen er wel geraken. Gelukkig zijn er vele mensen hier die zien dat we ondanks een moeilijk jaar in de juiste richting werken." aldus Fry.